Black Friday för 2023 är över, där vi reade ut många redan billiga klockor & smycken men även mer exklusiva klockor till ett mycket förmånligt pris.

Under Black Friday hittar du många billiga klockor till Black Friday pris.

Årets Black Friday för klockor var för många efterlängtad då det ger tillfälle att hitta den där klockan eller smycket till ett mycket förmånligt pris.

Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig eller kom in till vår butik om du har möjlighet och är i Göteborg.

black week

Black Friday 2023

Black Friday har blivit en av de mest emotsedda shoppingdagarna världen över, och detta gäller särskilt inom detaljhandelssektorn.

Ursprungligen från USA, har denna dag gjort sig ett namn för att kickstarta julhandelssäsongen med storslagna reor och erbjudanden som lockar konsumenter att öppna plånböckerna. Inom klocksektorn är Black Friday en dag då entusiaster och samlare har möjlighet att förvärva eftertraktade ur till reducerade priser.

Varför är Black Friday är viktig för klockälskare?

För klockälskare representerar Black Friday mycket mer än bara en dag av reor – det är en chans att äga en bit av tidlös elegans till ett mer överkomligt pris. De erbjudanden som vanligtvis finns tillgängliga varierar från moderata rabatter till betydande prissänkningar på lyxklockor från välrenommerade märken.

Detta är en utmärkt möjlighet att förvärva högkvalitativa klockor som kanske annars skulle vara utom räckhåll ekonomiskt.

Black Friday erbjuder en unik chans att utforska en värld av sofistikerade urverk, med erbjudanden som sträcker sig över en mängd olika stilar och märken. Oavsett om du är ute efter en robust sportklocka, en elegant dressklocka eller en high-end kronograf, finns det något för alla smaker

De reducerade priserna under Black Friday gör det möjligt för klockälskare att investera i kvalitetsklockor som inte bara håller tiden utan också fungerar som en reflektion av personlig stil och elegans.

Med en mängd erbjudanden och specialpriser, ger Black Friday klockentusiaster möjligheten att utöka sina samlingar eller kanske starta en ny med en ikonisk tidmätare som kombinerar funktionalitet med estetisk skönhet.

Det är en dag som klockälskare ser fram emot med stor förväntan, ivriga att ta del av de fantastiska erbjudanden som väntar.

När är black friday 2023

År 2023 inträffar Black Friday den 24 november, en dag som markerar starten på en shoppinghelg fylld med otroliga erbjudanden och rabatter.

Förberedelser inför Black Week

Black Week är perioden som leder upp till den efterlängtade Black Friday, och ofta fortsätter reorna in i helgen som följer. Det är en tid fylld med spännande möjligheter för klockentusiaster att hitta drömklockan till ett förmånligt pris. Men för att verkligen dra nytta av dessa erbjudanden krävs en del förberedelser.

Här följer några tips:

 • Jämför priser: Det är klokt att börja med att jämföra priser på de klockmodeller du är intresserad av. Besök olika återförsäljares webbplatser, och ta reda på de vanliga priserna så att du vet när du stöter på ett verkligt fynd.
 • Forska om märken: Ta tid att forska om olika klockmärken och modeller. Läs recensioner, jämför specifikationer och se till att du har en klar förståelse för vad du letar efter.
 • Sätt en budget: Det är lätt att dras med i spänningen under Black Week, så sätt en tydlig budget för dina inköp. Vet vad du är villig att spendera och håll dig till det.
 • Prenumerera på nyhetsbrev: Många återförsäljare erbjuder exklusiva erbjudanden till prenumeranter på deras nyhetsbrev. Prenumerera i förväg för att få tillgång till de bästa erbjudandena.
 • Följ återförsäljare på sociala medier: Håll dig uppdaterad om kommande erbjudanden genom att följa dina favoritåterförsäljare på sociala medier.
 • Skapa en önskelista: Om du har specifika klockmodeller i åtanke, skapa en önskelista så att du enkelt kan jämföra priser och tillgänglighet när reorna börjar.

Toppmärken och modeller att hålla utkik efter

Black Friday och Black Week är tillfällen då många av de mest eftertraktade klockmärkena och modellerna blir tillgängliga till reducerade priser. Här är några märken och modeller du kanske vill hålla utkik efter:

Longines Heritage: En serie vintage-inspirerade klockor som kombinerar traditionell elegans med modern teknik.

Seiko Prospex: Ett utmärkt val för den äventyrliga, med robusta och tillförlitliga klockor som är byggda för att hålla.

Tissot T-Touch: En av de mer prisvärda schweiziska märkena, Tissot erbjuder en rad innovativa funktioner i sina T-Touch-modeller.

De rabatter som erbjuds varierar, men det är inte ovanligt att se prissänkningar på upp till 30-50% på utvalda modeller och märken.

Black Week och Black Friday är verkligen tillfällen då drömmar kan bli verklighet för klockälskare, med möjligheten att investera i kvalitetsklockor till mycket attraktiva priser.

Herrklockor att spana in under Black Friday

Black Friday är den perfekta tiden för att uppgradera din klockkollektion eller skaffa den där speciella klockan du har haft ögonen på.

Med ”Black Friday herr klockor” som nyckelord, kan du enkelt hitta en mängd fantastiska erbjudanden online och i fysiska butiker. Här på Magnussons Ur kommer du hitta många populära herrklockor på REA under Black Friday

Hur man hittar de bästa erbjudandena

Att finna de bästa erbjudandena under Black Friday kan vara en utmaning, men med rätt strategi kan du säkra några fantastiska fynd. Här är några tips på var och hur du hittar de bästa Black Friday-erbjudandena på klockor, både online och i butik:

Följ återförsäljare: Många återförsäljare annonserar sina Black Friday-erbjudanden i förväg. Följ dem på sociala medier och prenumerera på deras nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna.

Använd prisjämförelsesidor: Webbplatser som jämför priser kan hjälpa dig att snabbt identifiera de bästa erbjudandena och se vilka återförsäljare som har de lägsta priserna.

Shoppa online tidigt: Många onlinebutiker börjar sina reor vid midnatt, så vara redo att shoppa tidigt för att få de bästa erbjudandena innan de tar slut.

Besök fysiska butiker: Om du föredrar att se och känna klockorna personligen, planera att besöka några fysiska butiker. Kom ihåg att det kan vara mycket folk, så det är bra att komma dit tidigt.

Använd sökord: Använd sökord som ”Black Friday klockor” eller ”klockor Black Friday” i sökmotorer för att snabbt hitta relevanta erbjudanden och reor.

Kontrollera retur- och garantipolicy: Se till att du är medveten om återförsäljarens retur- och garantipolicy innan du gör ett köp. Detta ger dig trygghet ifall klockan inte motsvarar dina förväntningar eller om det uppstår några problem efter köpet.

Auktoriserad klockbutik: OBS, det är viktigt att du handlar från en auktoriserad återförsäljare så du får korrekt garanti och försäkring, samt en äkta klocka.

Med lite förberedelse och forskning, kan du säkra några fantastiska fynd på högkvalitativa herrklockor under Black Friday 2023.

Black week 2023

Black Week 2023 lovar att vara en spännande tid för alla klockentusiaster och samlare. Det erbjuder en enastående möjlighet att investera i kvalitetsklockor från några av de mest respekterade märkena i branschen till starkt reducerade priser.

Genom att förbereda sig i förväg, jämföra priser, och ha en tydlig budget, kan du navigera genom reorna och hitta de bästa erbjudandena.

Sammanfattningsvis, här är några viktiga punkter att komma ihåg:

 • Förberedelse är Nyckeln: Starta med att jämföra priser, forska om märken och modeller, och sätta en budget.
 • Utnyttja Black Week: Black Week som leder upp till Black Friday ger dig chansen att utforska olika erbjudanden och bestämma vad du vill fokusera på när den stora dagen anländer.
 • Toppmärken och Modeller: Håll utkik efter populära märken, samt de modeller som är mest eftertraktade.
 • Herrklockor att Spana in: Det finns en mängd herrklockor att välja mellan, oavsett om du är ute efter något sportigt, elegant eller funktionellt.
 • Hitta de Bästa Erbjudandena: Använd prisjämförelsesidor, följ återförsäljare på sociala medier, och var beredd att handla både online och i fysiska butiker.

Black Friday är inte bara en dag för att göra fantastiska fynd, det är en dag som gör det möjligt för klockälskare att äga en bit av tidlös elegans och kvalitet.

Så markera datumet, den 24 november 2023, i din kalender och förbered dig för att ta del av de otroliga erbjudanden och rabatter som väntar.

Det är dags att belöna dig själv med en ny följeslagare som inte bara mäter tiden, utan även reflekterar din personliga stil och smak.

Missa inte chansen att förvärva en klocka som du kommer att värdesätta i många år framöver på Black Friday 2023!