Alltid fri frakt och leverans hos Magnussons Ur för köp över 999 kr

Leverans

Vi jobbar alltid för att försöka behandla din order så snabbt som möjligt, lägger du en order innan kl 09.30 på måndag-­fredag så behandlas ordern normalt samma dag för lagerförda produkter och du har normalt produkten inom 1-­3 dagar.

Alla våra produkter vi säljer finns vanligtvis i lager och är framme hos mottagaren inom 1-3 dagar. Under sommarperioden har i enstaka fall något längre leveranstider men vårt mål är att leverera inom 3 dagar.

För beställningsvaror är leveranstiden några dagar längre, normalt mellan 1­-2 veckor. Vi beställer ej varor ifrån leverantörerna varje dag, utan försöker begränsa det till 1-2­ gånger i veckan.

Vilket gör att leveranstiden kan variera med någon dag, det gör att leveranstiden som anges är ungefärlig och vi kan inte alltid garantera att den stämmer exakt.

På helger och helgdagar har behandling av beställningar stängt, bestälningar som görs då behandlas då nästkommande vardag.

Tyvärr händer det även ibland att varor har utgått eller är tillfälligt slut hos leverantörerna, då vi ej har fullständig tillgång till deras lager information har vi svårt att alltid hålla hemsidan helt uppdaterad, men vi försöker så gott vi kan.

Skulle det uppstå problem eller leveransförseningar så försöker vi meddela dig så fort vi får vetskap om det, vilket vi oftast gör via e­-post.

Fraktkostnad

Det är gratis frakt på alla ordrar över 999 kr från vår webbshop magnussonsur.se inom Sverige! För ordrar under 999 kr behöver vi ta ut en fraktkostnad på 69 kr.

För beställningar inom Norden debiterar vi 149 kr för ordrar under 6 000 kr. Beställer du för mer än 6 000 kr är fraktkostnaden 69 kr.

För köp från ett land inom EU tillkommer 169 kr i frakt för köp under 8 000 SEK. För större beställningar är frakten gratis.

Om du tänker beställa till ett land utanför EU så kontakta gärna oss först.

Fraktsätt

Vi använder oss av Postnord. Paketen är då spårbara och tar normalt 1 arbetsdag i de största delar av Sverige, men till vissa delar tillkommer ytterligare 1 arbetsdag.

För vissa enklare varor använder vi även Posten Varubrev 1:a klass. Vilket normalt går på 1 arbetsdag.

Outlöst försändelse

För försändelser som ej löses ut hos varpå paketet går i retur till Magnussons Ur, debiteras en avgift om 299:- + moms för att täcka våra kostnader för transport och administration.