Priser och moms

Priserna som visas är i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK), alla köp i annan valuta beräknas efter aktuell dagskurs och alla priser är inklusive moms. Moms betalas inte på köp med leveransadress till Norge, Island, Åland, Schweiz och övriga länder som ej är anslutna till EU, där betalas moms istället i mottagarlandet.

Vid dessa fall så plockas den Svenska momsen bort automatiskt när man skapat ett konto och loggar in i webbshopen eller när du valt land i kassan. När vi sedan skickar ordern följer alla dokument med och köparen betalar inhemsk moms plus eventuella administrativa avgifter (t.ex. tullavgift) i mottagarlandet.

Betalningsalternativ

För att göra det enklare för dig som kund har vi olika betalningsalternativ, så att du kan välja det som känns bäst för dig. Förutom delbetalning så är alla betalningsalternativ kostnadsfria.

Notera även att om du väljer något av Klarnas betalningsalternativ (Faktura/Delbetalning) får vi endast skicka till din folkbokföringsadress p.g.a. risken för bedrägeri. För Sverige och Norge använder vi Klarna Checkout, så alla betalningsalternativ administreras då av Klarna. Betalningsalternativen är listade nedan.

Kortbetalning på Magnussons Ur

Kortbetalning

Du behöver inte vara orolig för att använda ditt kort hos oss. Vi använder oss av den teknik som är standard för säkra kortbetalning på Internet. Det är Klarnas betalväxel som står för säkerheten på vår hemsida när det gäller köp med betalkort.

Självklart sker alla våra kortbetalningar över en krypterad och garanterat säker anslutning (https). Inga kortuppgifter lagras hos Magnussons Ur. Du kan betala med VISA, Mastercard eller American Express.

 

Klarna faktura

Klarna faktura

Vi samarbetar med företaget Klarna AB och använder oss av deras tjänst ”Fakturera mig”. Du får då en faktura skickad till din e-post, som skall betalas 14 dagar från datumet varan skickas.

För att du ska kunna använda denna tjänst måste du ange ditt personnummer. och Detta betalningsalternativ är endast möjligt om du är folkbokförd i Sverige eller Norge, notera dock att vi endast kan skicka ordern till din folkbokföringsadress och i ditt eget namn.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 50 kronor samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vill du veta mer om faktura eller se om din betalning registrerats kan du gå in på hemsidan. www.klarna.se.

 

Klarna delbetalning

Klarna Delbetalning

Vill du dela upp din betalning från 50 kr/mån finns det två alternativ, ett kontoalternativ och ett med fast månadskostnad.

På kontoalternativet betalar du valfri summa varje månad, eller 1/24 del av totalbeloppet, dock minst 50kr i månaden. Men utöver det kan du alltså välja från månad till månad.Det betyder också att du endast betalar en aviavgift.

Vid ett köp om 10 000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Gällande årsränta är 19,90 % och motsvarar en effektiv ränta på 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Väljer du att betala med en fast månadskostnad kan du välja mellan 3, 6, 12 eller 24 månader, beloppet beräknas då utifrån vald betalningsperiod. Väljer du att delbetala får du alla dina köp på en månadsfaktura och betalar endast en avgift. Du kan när som helst byta till konto genom att betala in ett lägre eller högre belopp än det som står angivet på fakturan.

Detta betalningsalternativ är möjligt om du är folkbokförd i Sverige eller Norge, notera dock att vi endast kan skicka ordern till din folkbokföringsadress och i ditt namn.

www.klarna.se kan du se vilka avgifter som tillkommer.