Vår butik Magnussons Ur är sedan 1912 belägen i det gamla Domprosthuset i hörnet av Korsgatan och Vallgatan mitt i hjärtat av Göteborg. Vi säljer klockor och smycken från välkända varumärken, utför service på de varumärken vi har i butiken eller någon gång sålt under vår långa historia, vi startade redan 1862.

Magnussons Ur Butiken utifrån

Vi är auktoriserade återförsäljare av samtliga märken på vår hemsida.

Vårt mål är att du som kund skall känna dig välkommen oavsett ärende, och hjälper gärna till att guida dig i klockvärldens djungel, oavsett om du söker en klocka till dig själv eller en present till någon när och kär. Självklart har vi också klocktillbehör som läderband, klocketuier och Watchwinders

När du handlar av oss på nätet sparar du pengar, tid och kan i lugn och ro själv ta beslut om när och var du önskar köpa din klocka.

Välkommen att handla av oss på vår hemsida Magnussonsur.se eller kom in i i vår fysiska butik, Magnussons Ur, Korsgatan 22 i Göteborg. Ni kan även höra av er via e-post eller telefon med frågor och funderingar. Våra kunder skall känna sig trygga och vi sätter alltid kunden i fokus och värnar köpupplevelsen när man handlar hos oss, detta oavsett om det är på nätet eller i vår butik.

VÄLKOMMEN !

Magnussons Ur
Korsgatan 22
411 16 Göteborg

Aug Magnussons Eftr Aktiebolag
Org. nr: 556346-0590

Magnussons Ur smycken och accessoarer

Alla smycken hos Magnussons Ur är precis som våra klockor från de stora varumärkena på marknaden.

Vi säljer klockor ifrån Longines, RADO, ORIS, Sjöö & Sandström, Herbelin, Maurice Lacroix, Frederique Constant, SEIKO, Certina, Tissot, Victroinox, Epoch, Bering, Casio, Michael Kors, Guess, Bering, BOSS och Mockberg .

Vi har vår egen inhouse urmakare som byter batterier och gör lättare servicearbeten på plats. Vi samarbetar med respektive varumärkes servicecenter, för att kunna erbjuda er den bästa servicen för just din klocka.

Vi säljer även Klockskåp, klockboxar, klockuppdragare (winders) som fungerar som en extra handled.

Vi säljer smycken från Ti Sento, Syster P, Coeur de Lion, Sägen, SIF , Michal Kors, CU, Zeades-Monaco och Bering. Våra smycken är både för henne och honom. Vi säljer även smyckesskrin och rengöringsmedel för smycken.